søndag 15. april 2012

Hagemessen 2012


Årets hagemessa har gått av stabelen og det har vært noen hektiske dager. Jeg har deltatt på pressekonferanse, holdt 4 ganger foredrag, solgt boken vår Hageselskapest bok om løker og knoller.
Det har vært skikkelig morro! Masse liv og røre og mye godt humør!

Dette året var helt klart den beste hagemessen jeg noen gang har vært med på. Mange spennende utstillere, med mye sjeldne planter som vi plantesamlere setter pris på. Det ble en del planter fra Hagemo planter, Fuchsia foreningen og Pelargonia foreningen med hjem. En del busker og noen Clematis ble også med.  Mange marisko orkideer - Cypripedium ble også med hjem, klarte ikke motstå de gode prisene, selv om vi har de fra før :-) Akkurat de plantene kan man ikke få for mange av! Jeg fikk tatt en liten tur innom hagebloggernes stand også og fikk hilst litt på noen bloggvenner. Veldig hyggelig! Det skulle bare vært mere tid innimellom slagene!

Her var vår lille stand hos Plantasjen :-)
Stor takk til Plantasjen som lot meg stå å selge boken min på stand inne på deres område, det var veldig snilt! Jeg fikk selvfølgelig god hjelp av Tommy også, som måtte stå når jeg hold foredrag. På bilde nedenfor kan du se to agnbøk buer på to meter, som ble solg for god pris på slutten....til meg! Gleder meg til i morgen når jeg skal finne plass til dem.

Helen Fredholm i sin utstillerhage
Helen Fredholms flotte pelargonia

Agnbøkbue ble med hjem !
Filip hos Hageform som designer hager

Fransk stil hos Plantasjen

Vea fagskole lagde flotte dekorasjoener

Dekorasjoner fra Vea

Dekorasjoner fra Vea

Dekorasjoner fra Vea
Mye lekkert I gros hage også :-)
Litt deko på bokstanden vår


Copyright Photograph © Kenneth Ingebretsen
Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...