Om Garden Living


Garden Living blogg:
Bloggen Garden Living handler om hage og planter i egen hage. Bloggen omfatter også planter, hager og blomstershow i utlandet. Og ikke minst nyheter innen planteverdenen. Hage og planter er vår store lidenskap og det er hyggelig å kunne dele den gleden og inspirasjonen med andre.
Tilbakemeldinger på bloggen er alltid hyggelig :-)

Om oss:
Vi er heldige som deler den samme interessen for foto, hage og planter. Derfor finner vi alltid en grunn til å skaffe oss nye planter, enten gjennom såing eller innkjøp av ferdige planter. Vi reiser også mye i utlandet og henter mye inspirasjon fra andre hager og blomstershow. Vi jobber begge med nettbutikken vår gardenliving.no, og har staudeplanteskole, besøkshage foredrag og bokskriving som våre arbeidsområder. Vi jobber med planter hele året, så det blir mye haging på oss. På sommeren bor vi så å si i hagen!Kenneth Ingebretsen :
Er medforfatter i Hageselskapets bok om løker og knoller og boken Spiselig på liten plass. Jobber i vår egen bedrift -  Holter planteskole og gardenliving.no  som er en nettbutikk som tilbyr planter og hagerelatert utstyr.  Hagefotograf og foredragsholder. Blogger for Egmont konsernet på bloggen Minoase.no
Driver og holder i trådene i bloggen Garden Living.

Tommy Tønsberg:
Er medforfatter i Hageselskapets bok om løker og knoller og Spiselig på liten plass. Har tidlige utgitt to bøker; Hageselskapet staudebok og Hageselskapet bok om sommerblomster. Hagefotograf og populær fordragsholder. Når han ikke jobber i Garden Living  er han redaktør for Magasinet Hagedrøm. Har gjesteopptredener på P1 østlandsendingen og kveldsåpent.
Blogger her inne på Garden Living - bloggen nå og da.

Hagen:
Den ligger i Holter i Nannestad kommune, 10 minutter fra Jessheim og ca. 40 minutter fra Oslo. Vi startet med denne hagen sommeren 2009. Hagen ligger i hardførhetsone H4 med selvmålte minimumstemperatur på - 31 C og maksimums på 32 C. Heldigvis er det  godt med snødekke hele vinteren. Selve hagen er på det nåværende stadium ca. 4 mål, men vi utvider stadig og har ca. 14 mål mer til rådighet. Hagen inneholder flere elementer, mye er inspirert av engelske hager. Vi er iherdige plantesamlere og hagen bærer følgelig preg av dette.Bøkene våre kan kjøpes hos nærmeste bokhandel eller i vår egen nettbutikk gardenliving.no

Spiselig på liten plass ISBN: 978-82-02-43222-5


Hageselskapets bok om løker og knoller ISBN: 9788202332051

Hageselskapet staudebok. ISBN: 978-82-02-47790-5

Hageselskapet bok om sommerblomster: ISBN: 9788202295745

Kontakt:


Twitter -Garden Living

Instagram - Garden Living

For bruk av bilde eller tekst:

Mail -  info(alfakrøll)gardenliving.noRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...