Våre bøker
Vi startet våren 2015 med å gi ut vårt nye hageblad - Magasinet Hagedrøm! Dette er et hageblad med fokus på hage og planter. Artiklene i dette nummeret tar for seg forskjellige plantegrupper som georginer, blomstererter og juleroser. Det er også artikler fra flotte hager i England og i Norge og masse gode råd og tips. Bladet var å finne i slag i utvalgte hagesentre, på Narvesen. Hagedrøm er nå kun tilgjengelig i vår nettbutikk: gardenliving.no Magasinet Hagedrøm kommet ut en gang i året og neste nummer kommer våren 2016.
For siste nytt se Hagedrøm på facebook
Alle vil dyrke sin egen kortreist og sunn mat! Vi har skrevet denne boken for alle som er interessert i dyrke sine egne grønnsaker, frukt, bær og urter. Mange vil kanskje ikke dyrke grønnsaker i hele hagen, men på et begrenset område, andre har en terrasse å dyrke på. Boken tar for seg dyrking på en begrenset plass, gir råd og tips hvordan lykkes. Vi har delt våre egne erfaringer med de forskjellige spiselige vekstene, slik at muligheten for å lykkes er størst mulig, alt fra såing til du kan høste avlingen.

ISBN: 978-82-02-43222-5
”Av alle hagens planter er det løkvekstene som gir oss mest glede.”
Det er noe nesten magisk over snøklokker og krokus som stikker hodene opp av snøen og gir løfter om vår og nye hagegleder. Men mange løk- og knollvekster blomstrer på andre tider av året også, både sommer og høst, og mange sorter er hardføre nok til å klare seg langt mot nord eller i fjellstrøk.
I denne boken presenterer vi 250 forskjellige løk- og knollvekster, og hvordan man går frem for å lykkes med dem. Hver plante presenteres med flotte bilder og nyttige opplysninger om blomsterfarge, blomstringstid, herdighet og spesielle krav til behandling.
Les anmeldelse av boken hos Moseplassen.

ISBN: 978-82-02-37279-8
 ”Alle kan få plass til stauder, enten de har tre mål hage eller bare en terrasse.”
Det finnes en staude for et hvert tenkelig sted i hagen: Noen stauder stortrives på fuktige steder, andre i skyggen, i tørre fjellsprekker nesten uten jord, under store trær og – selvfølgelig – i bedet med vanlig hagejord og gode solforhold. I denne boken presenteres 270 forskjellige stauder som alle egner seg for norske forhold. Med riktig planting, godt grunnarbeid og rett plantevalg kan du anlegge et lettstelt staudebed som vil glede deg med blomstring eller dekorativt bladverk gjennom hele sesongen.
Les anmeldelse av boken hos Moseplassen.

ISBN: 978-82-02-47790-5
”Skap en spennende hage med fargerike sommerblomster.”
Det finnes et rikholdig utvalg av sommerblomster for hagen og terrassen. De blomstrer lenge, har et utall fargevarianter og passer like godt i frodige bed som i potter og kar.
I denne boka presenterer Tommy over 250 forskjellige sommerblomster og utplantingsplanter som passer for norske hager, og hvordan man går frem for å lykkes med dem. Hver plante presenteres med flotte bilder og nyttige opplysninger om blomsterfarge, blomstringstid og spesielle krav til behandling. I tillegg inneholder boken kapitler om anskaffelse og utplanting, formering og stell, eventuelle skader og sykdommer.
Les anmeldelse av boken på Moseplassen.

ISBN: 9788202332051Bøkene kan kjøpes signert i nettbutikken vår: Gardenliving.no


Hilsen

Tommy Tønsberg og Kenneth Ingebretsen


Ingen kommentarer:

Legg inn en kommentar

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...