lørdag 25. april 2015

Hagemesse, nytt hageblad, God morgen Norge, VG-TV og andre greier.

Insektshotellene våre fikk bein å gå på!
Vårt nye magasin Hagedrøm

Hagemessen er over for denne gang. Vi vil takke nye og gamle kunder, venner og følgere for at dere fant oss (vi hadde stand lengst bak) og for alle hyggelige ord. Dere er supre! Vi fikk snakket med en del og til tider var det ganske lange køer. Takk for at dere er så tålmodige! Det var veldig mye jobb både før og etter, kanskje litt for mye til tider, men alle hyggelige ord gjorde jobben sååå verdt det :-)

Utstillingshagen vår på hagemessen, spesielt grønnsakshagen var veldig populær og ble vist på tv flere ganger, Jeg (Kenneth) var den heldige utvalgte. Spesiell og morsom erfaring. Takk til Hagemessen (Marit) og TV2 og VG-TV!

Du kan se klippene fra God morgen Norge her:
http://sumo.tv2.no/programmer/video-907011.html

Og fra VG-TV i del 2 (klikk på del 2 om grønnsaker) her:
http://www.vgtv.no/#!/111099


Stauder på rekke og rad klar for at dørene åpnes.
Dyrk selv bordet vårt med såutstyr
Vårt nye magasin Hagedrøm, ble tatt vel i mot og vi har bare hørt gode tilbakemeldinger. Det gjør oss veldig glade! Vi har laget bladet uten lønn og med våre egne penger, så at det blir tatt så godt imot er helt FANTASTISK! Mange har lurt på om det blir flere blader og om en kan abonnere?
Du kan ikke abonnere enda, men får vi det til så kanskje i fremtiden? Takk til deg som spør! Vi lager gjerne flere nummer for bladproduksjon er noe Tommy er født til og jeg syntes er veldig gøy! Men det hele avhenger av slike kjipe ting som salg og penger. Vi er helt avhengig av å selge godt for å kunne lage flere. Bladet fåes hos Narvesen og selger det godt tar de inn flere neste år! Yeay!
Finner du ikke bladet i din butikk, så spør, spør spør! Det vil komme flere utsalgssteder etterhvert, de vil du finne på facebooksidene til Magasinet Hagedrøm her: https://www.facebook.com/hagedrom og på nettsiden til Hagedrøm her: http://www.magasinethagedrom.no/

Nå selges bladet på følgene steder:
- Narvesen
- Botanisk hage i Oslo
- Sven Myrvoll hagesenter på Jessheim
- Hageland Elverum
- gardenliving.no

Og kanskje i din butikk?Vil du forhandle Hagedrøm? Ta kontakt på post (alfakrøll) magasinethagedrom.no

Vi er veldig glade hvis du vil dele Hagedrøm (facebookside, nettside, bilder eller hva du synes om det) på din blogg, facebook side eller andre medier som når ut til folk. Liker du bladet - del det!

Mer stauder, grønnsaker og bambus
Planter er kult, men man trenger litt andre ting til hagen også!
Grønnsakshagen vår kom på tv!
Magasinet Hagedrøm-utstilling.

Nettsiden til Garden Living kommer til å bli oppdatert om ikke lenge, men først må vi potte opp litt stauder, rydde litt og spise litt mat!

Ha en flott lørdagskveld alle sammen!

Hilsen Tommy og Kenneth

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...