søndag 16. februar 2014

Spiselige vekster - frø give aways! Avsluttet


Boken vår kommer i salg fra midten av mars og vi gleder oss stort!

Vi synes det er veldig moro å dyrke våre egne spiselige vekster. Om det er grønnsaker, urter eller bær. Friske avlinger fra hagen er supernæringsrikt og en skikkelig vitaminbombe! 

Vi har skrevet en ny bok som som heter - Spiselig på liten plass. Den kommer ut i midten av mars. Vi mener at alle kan dyrke noe spiselig, selv om du har en stor eller liten plass.

Av denne grunn synes vi det ville være moro med noen spiselige give aways! Vi har fått noen frø fra frøleverandøren Lord Nelson til å gi bort. Vi gir bort fem pakker med forskjellige grønnsaker og urter. Flere give aways kommer senere så følg med!

Alle fem pakkene består av disse frøsortene:
Gulrot
Brekkbønne
Bladdill
Mais
Spinat
Sukkererter
Basilikum

Dette vil gi mange en god start på sesongen! Her har du alt å vinne og ingen ting å tape! Du kan jo gi bort frøene til en venn også hvis du vinner og allerede har kjøpt det du trenger til grønnsakhagen.En fin startpakke med spiselige vekster, gir en god start på vårsesongen!

Hva trenger du å gjøre?

På Facebook: Skriv en kommentar i innlegget og du er med.

På bloggen: Skriv en kommentar med mail adressen din og du er med.Vi trekker ut fem vinnere på onsdag 19. februar. Vinnerne blir publisert på facebook og i dette blogginnlegget. Så følg med i innboksen på facebook (har du innstillinger som hindrer at vi sender deg mail, så ta en titt i kommentarfeltet, så tagger vi deg der.


Lykke til alle!

Hilsen
Tommy og Kenneth

Gratulerer til Marianne, Hanne, Hege Anita, Helene, og Gry, dere har alle vunnet pakker med frø. Vi har tatt kontakt med dere :-)


Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...