lørdag 29. desember 2018

Vi har blitt en gasellebedrift igjen!

Vi har blitt en gasellebedrift for andre gang!


Tusen takk for støtten dere gir oss! Denne utmerkelsen deler vi med våre kunder, besøkende og faste følgere gjennom flere år. Det er takket være dere at vi i år har blitt en gasellebedrift for andre gang!

Det er ikke lett å komme gjennom nåløyet for å bli en Gasellebedrift, men det har vi vist klart i år og det er veldig hyggelig at vi har startet en bedrift som er sunn og som fyller et behov der ute. 😊

En gasellebedrift må ha:

    •    Levert godkjente regnskaper.
    •    Minst doblet omsetningen over fire år.
    •    Omsetning på over en million kroner første år.
    •    Positivt samlet driftsresultat.
    •    Unngått negativ vekst.
    •    Være aksjeselskap.


Stort! 👌


Vi ligger et stykke ned på lista,  2945 plass av 3213 bedrifter i Norge, men vi er strålende fornøyde med at vår lille bedrift i det hele tatt er med. Det hadde vi ikke trodd når vi startet opp.Det er en stor inspirasjon å få anerkjennelse for jobben man gjør slik at vi kan fortsette med å skaffe spennede frø og nytt hageutstyr. Det kommer flere nye ting på nyåret! Vi skal på en stor messe i Tyskland i januar for finne flere nyttige ting til oss hagefolk! Det gleder vi oss til!

Vi har tatt sjangsen og flyttet bedriften ut av stua, soverommet, stabur og låve og leid et lager og kontor på Strømmen uten for Oslo. Vi har akkurat startet å sende ut bestillinger derfra, og selv om en del gjenstår så begynner vi å komme på plass. Da blir det også kortere å reise for de som ønsker å komme å hente varer hos oss. Det går sakte men sikkert fremover!

Utmerkelsen er rammet inn og hengt opp på kontoret.


Takk for all støtte i året som har vært. Godt nytt år!

Hilsen Tommy og KennethRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...