tirsdag 27. oktober 2015

Høstpynt - Hjerte og krans


Hjertene kan fylles med hva du måtte ønske, morsomt og enkelt!
 Vi har vært ute og lekt med de nye hjerte- og kranseholderne vi har tatt inn til nettbutikken. De er utrolig hendige og helt supre hvis du vil pynte litt men ikke har mye tid til overs. Disse hjerte- og kransholderne har en liten dør som gjør at man kan fylle dem med hva man måtte ønske av sesongens gleder. Det fine er at man kan like lett ta det ut igjen og fylle på med noe annet. De kan brukes både høst, jul, påske og alle tider imellom dersom man ønsker det.

Vi har brukt ting vi fant i hagen og som er helt gratis som japanske lykter, mosegrodde greiner og hasselurtblader. Nærmere jul kanskje vi bare bruker mose og en rød sløyfe? ellers er kanelstenger og tørkede appelsiner sikkert også fint til jul. Vi liker det enkle!

Dørdekorasjon - hjerte, japanske lykter, greiner og en saks kommer godt med.
Lukk opp forsiden og fyll på....
....med det du måtte ønske.
 Det fine med disse er at du kan velge å gjøre så mye eller lite du vil, alt etter tid, smak og behag. Vi har av og til kransen og hjertene i nettbutikken HER

Det ferdige hjertet
Kransen er litt på samme måte som hjertet, men siden denne har en annen fasong tar den litt lengre tid. Her brukte vi tulipanløker for de er så fine i seg selv. Japanske lykter, hasselurtblader og røsslyng. De er også flotte med små epler inni eller hestekastanjer. Dessverre har vi ingen hestekastanjer i nærheten her vi bor, men vi er stadig på utkikk!

Fyll på med det du vil ha.
Nærbilde av løk, lykter og røsslyng.
Vi synes kransen ble finest på stabursdøraHøstlig hilsen
Tommy og Kenneth

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...