lørdag 16. desember 2017

Oi! vi har blitt en gasellebedrift!
Vi tenkte vi skulle dele utmerkelsen vi har fått med våre kunder, besøkende og faste følgere gjennom flere år. Det er takket være dere at vi i år har blitt en gasellebedrift! Takk for støtten dere gir!

I sommer en gang fikk vi et brev som fortalte oss at vi lå an til å bli en gasellebedrift. Men vi bruker (som mange som kjenner oss vet) mest tid på å jobbe med nettbutikken og i hagen, grave i jorda og ta i mot hyggelig hagebesøk. Planter venter ikke på noen så de må ha sitt vanlige stell med vanning og luking, så vi tenkte ikke så mye over det. Ikke før vi ble invitert til prisutdelingen og nå plutselig fikk et diplom i posten. Men hva er egentlig en gasellebedrift?

For noen som oss som driver en liten nettbutikk (med huset fullt av hageting), har besøkshage og lager stauder for salg ble vi litt overrasket, så vi måtte undersøke hva vi egentlig var med på. For å bli en gasellebedrift må man oppfylle én eller flere av kravene som settes (og det har vi vist gjort :-) )
  
"For noen som oss som driver en liten nettbutikk (med huset fult av hageting), har besøkshage og lager stauder for salg ble vi litt overrasket"

En gasellebedrift må ha:

    •    levert godkjente regnskaper.
    •    minst doblet omsetningen over fire år.
    •    omsetning på over en million kroner første år.
    •    positivt samlet driftsresultat.
    •    unngått negativ vekst.
    •    vært aksjeselskap.

Når vi leste at bare 1% av landets aksjeselskap får denne utmerkelsen i 2017, er jo dette ganske stort! Og ikke mint veldig gøy etter mange år med hard jobbing både dag og natt.

Her er diplomet
Vi regnet ikke akkurat med å vinne, for de bedriftene som er med her er mange av dem veldig store og der kan ikke vi sammenligne oss. (To raringer på et lite småbruk med tre katter på kontoret!) Vel uansett så ga et raskt nettsøk resultatet at i Akershus havnet vi på 249 plass (av 300), som dere kan se under. Men det var ikke på siste plass, så det var jo hyggelig!Nå som vi har fått dette til å synke inn er det en stor inspirasjon til å jobbe videre med et vi gjør. Det blir mange spennende frønyheter, nytt utstyr og nye stauder fremover. Vi synes vi fortjener stort plante- og frøutvalg her i Norge også. Det var en av grunnene vi startet opp. Vi så alle de spennende plantene i utlandet, men de fant aldri veien hit til Norge. Nå skal det jo sies at vi veldig interessert i planter og sluker rått alt vi kommer over. Det er jo så gøy å få nye erfaringer og lære noe nytt!


Takk alle sammen for støtten vi har fått, vi ser frem mot 2018 med stor iver. (Planter til våren er allerede bestilt, så det er bare å glede seg)

Håper alle får en fin jule- og nyttårstid. Ta vare på hverandre!

Hilsen
Tommy og KennethRelated Posts Plugin for WordPress, Blogger...