torsdag 16. januar 2014

Trädgårdskampen - se den nå!


Januar kan virke lang og kald, så for å gjøre den litt kortere, og bringe litt hagevarme inn i huset skal vi følge med på det svenske hageprogrammet Trädgårdskampen fremover. Dette er en konkurranse som skal kåre Sveriges "trädgårdsmästare". Noen må forlate programmet etter hver episode og første episode kan du se nå.

De av dere som har SVT kan se det på TV. Det sendes i alt åtte episoder og første episode ble sendt 14. januar, og de resterende sendes hver tirsdag kl. 20.00 på SVT1.
Har du ikke SVT blant dine kanaler kan du se episodene på SVT Play.


Første episode ser du her:
Trädgårdskampen episode 1


Dette sier de om programmet:
"Del 1 av 8. Tio av landets bästa trädgårdsentusiaster gör upp om titeln Sveriges bästa trädgårdsmästare. En jury bestående av trädgårdsjournalisten Gunnel Carlson, trädgårdsdesignern Peter Englander och författaren och trädgårdsinspiratören Hannu Sarenström avgör i varje program vem som blir vinnare och vem som måste lämna tävlingen. Den som bäst klarar tävlingsuppgifterna, undviker tistlar och mördarsniglar och slutligen har den vackraste trädgården, koras till vinnare. "


Hilsen
Kenneth og Tommy


4 kommentarer:

 1. Tusen takk for anbefalingen! Nå har jeg kost meg en time med hage-tv på nettet :)
  Lurer på om det er samme konsept som hagekonkurransen det reklameres med at skal komme på norsk tv.
  Det er uansett flott med mer hage på skjermen. Spesielt om vinteren :)

  SvarSlett
 2. Jeg har bestandig sagt at hageprogrammer burde sendes i mørketiden og ikke om sommeren. Og svenskene har skjønt det :-)

  SvarSlett
 3. Artig program, men du verden for et hagestress :) Tittelmusikken ligner svært på Game of Thrones.....og mer forskjellige TV-program skal man vel lete lenge etter.

  SvarSlett
 4. Konkurranse ER stress! Jeg satt med høy puls til slutt, det var mer spennende enn OL. Og mye morsommere. Gleder meg til finalen i neste uke.
  Vi får vel en norsk utgave, og da håper jeg at dommerne vil være like fyndige og bestemte som de svenske.

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...