torsdag 15. desember 2016

Vinduspynt med nettinghjerter

Nettinghjerter kan fylles med så mangt eller brukes som de er.

Vi har lekt oss litt med disse nettinghjertene og pyntet litt til jul i vinduene. Nettinghjertene kan åpnes og lukkes og dermed også fylles med det enn måtte ønske før de henges opp i vinduet. Vi har gjort det veldig enkelt for vi liker ofte det enkle best. Ikke minst er det lett å ta dem bort etter jul for å lagre dem til neste år.


Vi tenkte å pynte dem med bar av noe slag og hva er da bedre enn furu? Det har vi gratis rett utenfor huset. Det aller beste med furu er at nålene drysser ikke og de vil tørke slik at de holder seg fint utover. Det kunne være fristende å bruke grønn putemose eller tørket frukt også, men denne gangen ble det furu.Dette fine pakkebåndet med hjerter fant vi på Søstrene Grene. Vi synes det kunne være fint til å bruke til å henge opp hjertene med. Sløyfebånd fant vi også der, og vi lagde raskt noen små sløyfer av det. Ingenting sier jul som hjerter og røde søyfer!


Slik ble det når vi fikk hengt dem opp i vinduet med selskap av lys og duftpelargonium som dufter deilig sitron mens man holder på.Hilsen Tommy og Kenneth

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...