søndag 16. februar 2014

Spiselige vekster - frø give aways! Avsluttet


Boken vår kommer i salg fra midten av mars og vi gleder oss stort!

Vi synes det er veldig moro å dyrke våre egne spiselige vekster. Om det er grønnsaker, urter eller bær. Friske avlinger fra hagen er supernæringsrikt og en skikkelig vitaminbombe! 

Vi har skrevet en ny bok som som heter - Spiselig på liten plass. Den kommer ut i midten av mars. Vi mener at alle kan dyrke noe spiselig, selv om du har en stor eller liten plass.

Av denne grunn synes vi det ville være moro med noen spiselige give aways! Vi har fått noen frø fra frøleverandøren Lord Nelson til å gi bort. Vi gir bort fem pakker med forskjellige grønnsaker og urter. Flere give aways kommer senere så følg med!

Alle fem pakkene består av disse frøsortene:
Gulrot
Brekkbønne
Bladdill
Mais
Spinat
Sukkererter
Basilikum

Dette vil gi mange en god start på sesongen! Her har du alt å vinne og ingen ting å tape! Du kan jo gi bort frøene til en venn også hvis du vinner og allerede har kjøpt det du trenger til grønnsakhagen.En fin startpakke med spiselige vekster, gir en god start på vårsesongen!

Hva trenger du å gjøre?

På Facebook: Skriv en kommentar i innlegget og du er med.

På bloggen: Skriv en kommentar med mail adressen din og du er med.Vi trekker ut fem vinnere på onsdag 19. februar. Vinnerne blir publisert på facebook og i dette blogginnlegget. Så følg med i innboksen på facebook (har du innstillinger som hindrer at vi sender deg mail, så ta en titt i kommentarfeltet, så tagger vi deg der.


Lykke til alle!

Hilsen
Tommy og Kenneth

Gratulerer til Marianne, Hanne, Hege Anita, Helene, og Gry, dere har alle vunnet pakker med frø. Vi har tatt kontakt med dere :-)


6 kommentarer:

 1. Tommy og Kenneth - frø eller ikke, vinne eller ei. Jeg skal ha den boka! Den ser så lekker ut! Gratulerer :D
  Så må den kjøpes inn til samlingen vår på biblioteket. Ingen tvil.

  En strålende dag til dere! :D

  SvarSlett
 2. Dette var supert å kunne vinne frø til grønsakshagen. Etter maaaaaange år uten grønsakshage har eg bestemt meg for å lage ny i år. Denne gangen skal den byggast opp av karmar. Gled meg til prosjektet og spennande å sjå om eg lykkast. Så litt frø hadde vore kjekt :))
  Boka såg kjempefin ut.
  hagenisvingen@gmail.com

  SvarSlett
 3. Så gøy med en give away! :)
  Jeg passer på å skrive et par rader her, så jeg er med i trekningen av frøene.
  Den nye boka er en gledelig nyhet for en som har en liten og skrå hage hvor svaret på drivhus er et vitrineskap skrudd opp på husveggen. ;)
  Mvh
  May-Liss Harseth
  mayliss@harseth.com

  SvarSlett
 4. Jeg lar meg lokke.. :)
  Kan ikke klare meg uten noe spiselig i hagen. Min inngangsport til haging var mormor og mammas urter da jeg var liten. Utrolig spennende å kunne plukke, snuse, smake og nyte.
  Mvh gerdellen1970@gmail.com

  SvarSlett
 5. Så morsomt! Som totalt nybegynner, som jeg sa på Ulefoss er dette jo absolutt noe jeg burde lære meg:) Bøkene dine er lånt på biblioteket og de er jo kjempe greie for en amatør som meg, de blir absolutt kjøpt snart:)
  Krysser fingrene
  Jknedahl@gmail.com

  SvarSlett
 6. Ja, takk! Litt frø er fint - får ikke nok gulrøtter, sukkererter - og håper det blir like fin og varm sommer som i fjor, så kan det bli masse basilikum!

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...