fredag 31. mars 2017

Vil du ha billetter til Hagemessen på Lillestrøm 21-23 april?

Bli med å vinn billetter til hagemessen!

Vi varmer opp til Hagemessen på Lillestrøm den 21.–23. april med å dele ut billetter på Facebook siden vår denne helgen (31. mars til 2. april) Bli med da vel!

Standen vår finner finner du helt innerst i hall E, vi har fått standnummer E03-27. I år kommer vi til å ha masse spennende stauder (som vanlig!), det flotte er at mange av disse er Norsk produserte!  Det synes vi er flott! Klematis får vi også inn. Ellers jobber vi med å få inn unike håndlagde rustpynt til hagen.

Alt du trenger å gjøre er å fortelle oss hvilken staude, frø eller løk som vi selger som er din favorittplante. Nettbutikken vår finner du her: gardenliving.no

Skriv kommentaren på Facebook siden vår i selve innlegget om billettene.
Neste helg blir det også muligheter til å vinne billetter til Hagemessen, så følg med på Facebooksiden vår.

Vi trekker ut to personer som får to billetter hver på kvelden søndag 2. april. Da har du muligheten til å ta med deg en venn! Vi tar kontakt med vinnerne med en melding på Facebook. Får vi ikke svar innen en uke vil vi trekke ny vinner av billettene.

Siste nytt om Hagemessen finner du på Hagemessens Facebooksider eller Hagemessens nettsider  

Lykke til!

Hilsen Tommy og Kenneth

Noen bilder fra hagemessen 2016

Vår lille utstillingshage
Stauder til salgs

Pelargonia og Magnolia
Litt frø må man også ha!

Kalla og rustkuler

1 kommentar:

 1. Hei, jeg er Theresa Williams Etter å ha vært i forhold til Anderson i årevis, brøt han opp med meg, jeg gjorde alt for å bringe ham tilbake, men alt var forgjeves, jeg ville ha ham tilbake så mye på grunn av kjærligheten jeg har for ham, Jeg ba ham om alt, jeg gjorde løfter, men han nektet. Jeg forklarte problemet mitt til min venn, og hun foreslo at jeg helst skulle kontakte en stavekaster som kunne hjelpe meg med å stave en stave for å få ham tilbake, men jeg er den typen som aldri trodde å stave, jeg hadde ikke annet valg enn å prøve det, jeg Postet stavekassen, og han fortalte meg at det ikke var noe problem at alt ville gå bra før tre dager, at min eks skal komme tilbake til meg før tre dager, han kastet staver og overraskende på den andre dagen, det var rundt 4 pm. Min eks kaller meg, jeg var så overrasket, jeg svarte på anropet og alt han sa var at han var så lei meg for alt som skjedde at han ville at jeg skulle komme tilbake til ham, at han elsker meg så mye. Jeg var så glad og gikk til ham som var hvordan vi begynte å leve sammen lykkelig igjen. Siden da har jeg lovet at noen jeg kjenner som har et forholdsproblem, ville jeg være til hjelp for en slik person ved å henvise ham eller henne til den eneste virkelige og kraftige staver som hjalp meg med mitt eget problem. Email: drogunduspellcaster@gmail.com Du kan sende en e-post til ham hvis du trenger hjelp i ditt forhold eller noe annet sak.

  1) Kjærlighetsformål
  2) Lost Love Spells
  3) Skilsmisse
  4) Ekteskapsstaver
  5) Binding Stave.
  6) Breakup Spells
  7) Forvis en fortid Lover
  8.) Du vil bli markedsført på kontoret din / Lotteri stave
  9) vil tilfredsstille din elsker
  Kontakt denne flotte mannen hvis du har noe problem for en varig løsning
  Gjennom drogunduspellcaster@gmail.com

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...