lørdag 14. mars 2015

Vil du ha biletter til Hagemessen på Lillestrøm?

Gratis billetter til Hagemessen!

Lyst på billetter til Hagemessen på LIllestrøm? Vi feirer den herlige våren med å dele ut seks billetter!

Alt du trenger å gjøre er å skrive hvilken staude i nettbutikken vår du liker best i kommentarfeltet under her på bloggen eller på facebook siden vår.

Vi trekker ut to personer på facebook og en person på bloggen onsdag den 18. mars. Vinnerne får to billetter hver, én til seg selv og n til en venn. Det er lov til å kommentere begge steder!


Vinnerne blir annonsert på facebook, og vi tar kontakt med vinnerne gjennom kommentarfeltet under. Får vi ikke kontakt, trekker vi en ny fra kommentarfeltet om en uke, så følg med!

Siste nytt om Hagemessen og mye annet spennende finner du på Hagemessens facebooksider.
 

Lykke til!

Vi skal ha en stor stand på Hagemessen i år og vi gleder oss kjempemye. Du finner oss på stand E03-24. Vi kommer til å ha noen helt nye stauder på Hagemessen som bare kommer til å være der og ingen andre steder! Pluss vi har en kjempeSTOR nyhet som vi håper kommer til å glede mange... en Norges nyhet! Er du på nyhetsbrevet vårt får du vite om det før vi sier noe til alle andre, du kan melde deg på her: nyhetsbrev


Hilsen Tommy og Kenneth

16 kommentarer:

 1. Dere har mange flotte stauder i nettbutikken så det er vanskelig å velge en favoritt. Men på vandring i hagen min i dag så min Hepatica nobilis Red Forest i blomstring. Den er virkelig flott. Siden dere har den i nettbutikken deres så stemmer jeg på den. Den har en nydelig rød farge som er uvanlig å se i hagen på denne tiden av året :-). Mvh Sølvi Søbstad

  SvarSlett
 2. Så gøy og spennende med trekning av billetter til Hagemessen.
  En favoritt nå er Anemonella thalictroides ‘Tairin’. :)
  http://www.gardenliving.no/products/anemonella-thalictroides-tairin

  SvarSlett
 3. Valget falt på Meconopsis betonicifolia, Blå valmuesøster :D

  SvarSlett
 4. Min favorittstaude er Primula Vialii :)

  SvarSlett
 5. Det var vanskelig spørsmål. Dere hadde ingen Gentiana ;-), så da tar jeg Hemerocallis 'Tropical Passion' siden den har finest navn av staudene jeg har bestilt hos dere.

  SvarSlett
 6. Det må bli en stjerneskjerm - min favorittstaude nr 1 - Astrantia Major " ruby wedding" ser helt nydelig ut :-)
  Kjøpte en stjerneskjerm av dere i fjor og dermed var jeg helt hektet, den ble stor og kraftig og veldig flott!
  Kommer også innom dere på Hagemessen for en liten handel. Vi ses :-)

  SvarSlett
 7. Det er ikke lett å velge! Dere har så mye fint. Gleder meg til å se alt det jeg kjøpte av dere i fjor, blomstre i hagen :-). Jeg synes Primula pulverulenta er spesiell og vakker, så da velger jeg den :-)

  SvarSlett
 8. Jeg er så begeistret for Riddersporer! Det finnes mange nydelige varianter, men Delphinium elatum sweet sensation er bare så vakker! Dobble lilla blomster med blålig kant ��
  Skulle for øvrig ønske dere hadde oppbinding til riddersporer i nettbutikken!

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei!
   Ja det er mye fint når det gjelder riddersporer :-) Vi kommer til å få riddersporestøtter i naturlige rust, men vet ikke hvordan sendingen vil bli på disse enda.

   Hilsen Kenneth

   Slett
  2. Det må vel være grunn god nok for en tur til Holter...?;-)

   Slett
 9. Anemonella thalictroides ‘Tairin’ - Tror det må være denne nå på denne tiden. Tenker hardt på om jeg skal kjøpe en :)

  SvarSlett
 10. Kirengeshoma palmata er en spennende favoritt! Håper den kan trives på nord siden ( den gule siden) av huset :-) gleder meg til messe!!

  SvarSlett
 11. Dryopteris affinis (Raggtelg) er en flott bregne som virkelig lyser opp der den står i skyggen hos meg. Vintergrønn og fin er den også. Kjøpte noen på hagemessa i fjor, håper dere tar med noen for salg i år også, kunne gjerne tenke meg noen flere. Og takk til Tommy for inspirerende woodland-foredrag hos Nes hagelag tidligere i kveld, jammen godt våren er i anmarsj :-)

  SvarSlett
  Svar
  1. Hei Beate!
   Gratulerer! Du har vunnet to billetter til hagemessen!    Håper du får mye ut av messedagene!
   Har du mulighet til å sende oss din adresse på info(alfakrøll)gardenliving.no. Så har du billettene om få dager :-)

   Hilsen Kenneth

   Slett
 12. Hvite martagon liljer. Det er en løk som klarer seg fint som staude i store deler av landet. Den passer fint i min cottagestil hage som er rik på syringer, peoner og frukttrær. Der trengs noe som følger opp dem før rosene og georginer kommer. Håper jeg finner dem på Hagemesse i år :o)

  SvarSlett

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...